dilluns, 10 d’octubre del 2011

Començant pel principi

Hem començat ja un nou curs, i una nova promoció, 2011-15, inicia la seva formació inicial com a mestres d'Educació Infantil. Enhorabona a tots i totes per la sort de començar uns estudis tant polits i una carrera professional tant apassionant!

I per començar, a l'assignatura de Didàctica, consider que no podíem començar d'altra manera ja: coneixent blocs de mestres en actiu a qui llegir des del primer moment. La tasca consisteix en llegir el bloc de Miguel Ángel Santos Guerra, El Adarve, i seleccionar, del gadget del costat on hi ha més de setanta blocs de mestres en actius, com a mínim, cinc que siguin del seu interés per anar-los llegint durant el semestre.

Així, des del bon començament, anam ampliant ja el PLE de l'alumnat, donant més eines per a l'accés a la informació sobre educació. Les altres eines, segons la definició d'Adell i Castañeda (2010), de creació i edició d'informació i de relació amb els demés, les anirem ampliant també durant el temps que dura l'assignatura.

El temps és breu i el repte és gran, però com es veu en les següents fotos, la il·lusió i les ganes de fer feina també són enormes... Idò, ànims i endavant, que començam!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada